Over Kim

“Niets Zeeuwser dan dit meisje – onverschrokken en daadkrachtig.” – Romke Wybenga (North Sea Round Town)

 “Kim weet plannen om te zetten naar resultaten. Ze is professioneel, meedenkend, fijn om mee te werken en beschikt over een goed netwerk in Rotterdam.” – Susanne Vergouwen (Lezersfeest)

 

Vraag mij naar Zeeland en ik raak niet meer uitgepraat. Toch ben ik van Kapelle (ook het dorp van Annie M.G. Schmidt) naar Rotterdam (voor de liefde) verhuisd, streek later neer in Mechelen (speciaalbier, chocolade en patat – wat anders?) en maakte ook nog een kleine uitstap naar Londen (fabulous, darling) om vervolgens weer in Rotterdam uit te komen.

Er is iets aan de hand met deze havenstad. Het doet me denken aan thuis, maar dan zonder de zilte zeelucht en met nóg meer pit, werklust en uitgaansmogelijkheden. Rotterdam en ik hebben een haat-liefde verhouding. Daarom ben ik soms ook zo blij dat ik mag werken in steden als ’s-Hertogenbosch en Den Haag. Even weg, om vervolgens met hangende pootjes terug te keren.

Een onvoorwaardelijke liefde koester ik voor (online) marketing, communicatie en copywriting. Plaats mij in een betrokken en enthousiast team en ik bloei helemaal op. Naast mijn jaarlijks terugkerende projecten, stort ik me met veel plezier op nieuwe uitdagingen. Neem gerust contact met me op. Ik drink graag thee (zonder melk, zonder suiker).