Wunderkammer Extraordinaire in 24 pakjes

15 oktober 2021

Nee, beste verzamelaar, this is not your average Advent Calendar! Met trots lanceer ik de allereerste ‘Wunderkammer Extraordinaire in 24 pakjes’. Een adventskalender vol kunst, natuurwonderen en smakelijke verrassingen in samenwerking met eigenzinnige kunstenaars en winkels.

Wunderkammer Extraordinaire in 24 pakjes

Tel af naar Kerst met 24 cadeaus die met de hand zijn gemaakt of uitgezocht in de mooiste (antiek)winkels en ateliers in binnen- en buitenland. Speciaal voor jou! De cadeaus zijn genummerd én feestelijk omhuld in zijdezacht papier van goud met donkergroene satijnen strikken.

Wonderlijke cadeaus

Iedere Wunderkammer Extraordinaire telt 24 cadeaus. Een greep uit wat je kunt verwachten: eeuwenoude fossielen en edelstenen, een geode slice aan een leren ketting van Naru’s Gemstones, kerstthee van De Theetap, een handgeschilderde miniatuur door Jewelbox of Joy, een schattentasje van Studio Billie met Liberty London stof én vintage katoenfluweel, Tomagin van De Ketchupfabriek (in opdracht van DKF gemaakt door The Holy Spiritus), een roman van Uitgeverij Lemniscaat met een glansrol voor royal jewellery uit de tijd van Koning Henry VIII, een handgeschilderd kunstwerk door Jeroen van Dijk Tattoos, entreetickets voor Huis van het Boek en een cadeaubon t.w.v. €50 voor Kim van Zweeden Jewellery.

*Jouw cadeaus kunnen ietwat afwijken van de voorbeeldfoto’s. Het gaat immers om handgemaakte en/of natuurlijke producten. Eén ding weet ik zeker: ze zijn stuk voor stuk prachtig!

Limited edition

De adventskalender kost €149,95 (incl. verzendkosten binnen Nederland/ ophalen in Rotterdam is mogelijk). De totale waarde is €300! Het is een gelimiteerde oplage, er worden slechts twintig pakketten samengesteld.

Adventskalender bestellen

Bestel jouw adventskalender vóór 1 november door je naam en postadres te mailen naar post@kimvanzweeden.nl. De adventskalender is uiterlijk eind november bij jou in huis. Let op: vanwege de gelimiteerde oplage kan het mogelijk zijn dat de adventskalender snel is uitverkocht.