Bizarre Bling Bingo – deel 2

17 december 2020

Hysterisch het nieuwe jaar in? Doe mee! Je steunt een goed doel en ontvangt een genummerd kunstwerk én verrassingscadeautje. En ON TOP OF THAT ALL maak je ook nog eens kans op een vintage gouden ring t.w.v. €375. Tot zondagavond 3 januari! #BLINGO

Zet ‘m in je agenda

We starten klokslag 19.30 uur op zondag 3 januari 2021 op Instagram Live Stories. Let op: je hebt een Instagram account nodig om mee te doen. Volg KIMVANZWEEDEN_JEWELLERY en zorg dat iedereen die je kent meedoet. Nog een maf last minute kerstcadeau scoren? Dit is pas écht lachen. 😉

Wat kost dat?

Een tientje! En een beetje. Voor €12,50 (inclusief verzendkosten) koop je een luxe A5 stilleven bloemenprint. Fotografiekunst door Moniek Kuipers. Daarbij krijg je een klein cadeautje en twee gratis bingokaarten. Alle pakketjes verstuur ik uiterlijk op dinsdag 29 december 2020. Voor de zekerheid worden de bingokaarten ook per e-mail verzonden. Snel aanmelden? Scroll naar beneden.

Prachtig prijzenpakket

De genummerde luxe A5 print met stilleven, gedrukt op viltpapier, is al een prijs op zich. Door de structuur van het papier lijkt het haast geschilderd. Fotograaf Moniek Kuipers maakte dit moderne stilleven voor mijn eerste collectie vintage en antieke sieraden. Als je de eerste bingo hebt meegespeeld, is deze print een prachtige toevoeging. Is je bingokaart vol? Dan win je een vintage gouden ring met drie donkerrode granaten ter waarde van €375. Je bent gewaarschuwd: valse #BLINGO’s moeten zingen.

Steun Stichting No Guts No Glory

Van de opbrengst doneer ik in ieder geval 50% aan No Guts No Glory. Het overige percentage is bestemd voor de verzendkosten, het drukwerk en de Belastingdienst. Ik verdien hier zelf niet op! No Guts No Glory werd het meest gekozen als goed doel door mijn volgers op Instagram. Stichting No Guts No Glory maakt bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers, veelal met een muzikaal karakter. Meld je aan voor de #BLINGO en zorg dat we samen een overweldigend bedrag kunnen doneren!

“JAAAA, IK WIL MEEDOEN!”

Meld je aan vóór dinsdag 29 december 2020. Hoe? Stuur een e-mail met daarin je naam, aantal deelnemers, postadres en telefoonnummer naar post@kimvanzweeden.nl. Ik stuur vervolgens een betaalverzoek (Tikkie) plus de spelregels en voorwaarden. Let’s BLINGOOOOOO.