Bizarre Bling Bingo – deel 3

5 januari 2022

Ballen geteld, prijs gepoetst. Dat kan maar één ding betekenen. Yes, the rumours are true. Op dinsdag 15 februari organiseer ik de derde editie van de Bizarre Bling Bingo! Deelnemers steunen een goed doel, ontvangen een prachtige artprint en maken ook nog eens kans op een vintage gouden ring met granaten. #BLINGO!

Zet het in je agenda

We starten klokslag 19:00 op dinsdag 15 februari 2022. De Bizarre Bling Bingo vindt plaats via Instagram Live op mijn account. Om mee te kunnen spelen heb je een Instagram account nodig. Voor €15 ontvang je een luxe A5 print met bloemenstilleven van fotograaf Moniek Kuipers. Dit is inclusief verzendkosten binnen Nederland. Daarbij krijg je gratis één bingokaart. Let op: aanmelden is inmiddels niet meer mogelijk.

De prijs

We spelen met één bingokaart. Heb je een geldige bingo? Dan win je de vintage gouden ring die je op de foto ziet. Ze is gemaakt van 9 karaat goud met 0.58 karaat aan donkerrode almandien granaatjes en heeft een waarde van €350. Het is een maat 18,5 en kan eenvoudig worden verkleind of vergroot. De vintage ring komt uit 1980 en uit het Engelse Birmingham. Als je de ring wint, krijg je daar een eco sieradendoosje en een certificaat van echtheid voor de edelstenen bij.

Roparun is het goede doel

Dankzij jullie input op Instagram heb ik niet één goed doel, maar meerdere goede doelen uitgekozen. Samen doneren we 50% van de opbrengst van de artprints via Team 335 JATOGNIETTAN?! aan Roparun projecten die het leven van mensen met kanker veraangenamen. Hoe mooi is dat? Op de website van Roprarun lees je meer over wat zij precies doen. En via deze link maak je kennis met het team. Wat een kanjers!

Aanmelden voor de bingo

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze bingo. Er spelen 104 deelnemers mee. Samen hebben we €780 overgemaakt naar Roparunteam 335 JATOGNIETTAN?! Wat een prachtig bedrag. Ontzettend bedankt!

BLINGO – een handleiding
  1. Bekijk de livestream op je computer of tablet, zodat je je mobiele telefoon beschikbaar hebt om mij te bellen als je bingo hebt.
  2. Zorg voor een fijne stift, stabiele internetverbinding en een opgeladen telefoon.
  3. Schenk op 15 februari een drankje in en tik stipt om 19:00 de Bizarre Bling Bingo aan via de Live op mijn Instagram account.
  4. Voor wie nieuw is met Instagram Live: links bovenin het Instagram account zie je mijn logo in een cirkel met daarbij het woord ‘LIVE’. Klik op dat logo om de livestream te volgen. Let op: dit is pas zichtbaar vanaf 19:00. Zie je het niet, dan moet je de pagina opnieuw laden.
  5. In de livestream vind je een chat voor de deelnemers. De afgelopen twee keer was het daar erg gezellig! 🙂
  6. Pak je bingokaart en stift erbij. We gaan beginnen…
  7. Zijn alle nummers op jouw bingokaart genoemd? Is je kaart vol? #BLINGO! Laat je horen! Bel Kim direct op 06-14474318. De eerste beller is de gelukkige. Mits je een geldige bingo hebt natuurlijk.
  8. Er zijn deelnemers die meespelen puur voor het goede doel, maar de ring niet zo mooi vinden. Heb jij bingo en wil je de ring niet hebben? Laat het me gelijk weten. Dan spelen we door tot een volgende bingo.
  9. De prijs wordt zo snel mogelijk toegestuurd.