BLINGO! Bizarre Bling Bingo

24 april 2020

Een goed doel steunen, een prachtige A5 print ontvangen en óók nog eens kans maken op een vintage gouden ring met smokey quartz t.w.v. €444? Ik organiseer op woensdagavond 6 mei een online bingo! De trouwdag van mijn ouders – een romantische datum. Ook met de liefde is het af en toe een beetje gokken, toch? #BLINGO

UITLEG EN SPELREGELS > ONDERAAN DEZE PAGINA

Zet ‘m in je agenda

Er zijn 88 deelnemers. Dank allemaal voor jullie support! We starten klokslag 19.30 uur op woensdag 6 mei 2020. De (Nederlandstalige) Bizarre Bling Bingo vindt plaats via Instagram LIVE. Ook zonder Instagram account kun je het daar volgen.

Deelnemers hebben voor €10 (en verzendkosten) een luxe A5 print met bloemen stilleven aangeschaft in mijn online shop. Daarbij kregen ze twee gratis bingokaarten. Alle pakketjes zijn op vrijdag 1 mei bezorgd of meegegeven aan PostNL.

Het prijzenpakket

De luxe A5 print met bloemen, gedrukt op viltpapier, is eigenlijk al een prijs op zich. Door de structuur van het papier lijken de bloemen geschilderd in plaats van gefotografeerd. Fotograaf Moniek Kuipers maakte dit beeld, een modern stilleven, voor mijn eerste collectie vintage en antieke sieraden.

Ben je de eerste gelukkige met een geldige bingo (valse bingo’s moeten zingen! – je gaat op speaker)? Dan win je een vintage gouden ring met smokey quartz ter waarde van €444. De tweede en derde geldige bingo winnen zelfs meerdere ringen… met diamanten gemaakt van suiker. 😉 Een dikke knipoog naar mijn favoriete, mierzoete sieraad uit de jaren ‘90.

Steun het coronaonderzoek van de Erasmus MC Foundation

Van de opbrengst van de Bizarre Bling Bingo doneer ik 50% aan de Erasmus MC Foundation en hun inzamelingsactie voor onderzoek naar het coronavirus. Er zijn in totaal 88 deelnemers. Dat betekent dat we €450 (inclusief gedoneerde verzendkosten) kunnen overmaken. Overweldigend! Dit onderzoek is zo belangrijk.

#BLINGO – een handleiding
 1. Bekijk de livestream op je computer of tablet, zodat je je mobiele telefoon beschikbaar hebt om mij te bellen als je bingo hebt.
 2. Zorg zelf voor een fijne stift, internetverbinding en een opgeladen telefoon.
 3. Schenk op woensdagavond 6 mei een drankje in, zoek vóór 19.30 uur de Bizarre Bling Bingo op via mijn Instagram account.
 4. Links bovenin het Instagram account zie je mijn logo in een cirkel met daarbij het woord ‘LIVE’. Klik op dat logo om de livestream te volgen. Let op: dit is pas zichtbaar vanaf 19.30 uur. Zie je het niet > pagina opnieuw laden.
 5. In de livestream is ook een chat, waarin je me vragen kan stellen of iets gezelligs kan zeggen. 😉
 6. Pak je bingokaarten en stift erbij. We gaan beginnen…
 7. Heb je een (volledige) volle kaart? #BLINGO! Laat je horen! Bel Kim direct op 06-14474318. De eerste beller is de gelukkige. Mits je een geldige bingo hebt natuurlijk.
 8. Er zijn deelnemers die meespelen puur voor het goede doel, maar de ring niet zo mooi vinden. Heb jij bingo en wil je de ring niet hebben? Laat het me gelijk weten. Dan spelen we door tot een volgende bingo. Er zijn veel deelnemers die wel écht graag de ring willen winnen.
 9. Een prijs gewonnen? Binnen 5 werkdagen wordt de prijs toegestuurd.
Voorwaarden
 • Alleen bij een volle kaart met alle juiste nummers heb je #BLINGO.
 • Het is niet mogelijk om je inleg terug te vragen. Eenmaal betaald = meedoen. Wel zo sportief! Je krijgt in ieder geval een luxe ansichtkaart én je steunt een goed doel.
 • Ben ik al in gesprek als je belt? Risico van het spel – dan was iemand anders met bingo je voor! Blijkt dat een foute bingo, dan bel ik de eerstvolgende gelijk terug.
 • De prijzen zijn niet inwisselbaar voor iets anders.