Coronavirus: een webshop update

25 maart 2020

Het coronavirus raakt ons allemaal en doet een beroep op ons aanpassingsvermogen. Waarschijnlijk niet de meest geschikte tijd om mijn webshop te openen. Toch kon ik niet langer wachten. Zeker niet na bemoedigende, positieve berichten van mijn netwerk. Dank voor het vertrouwen!

Contactloze overdracht en digitale betaling

Uiteraard hou ik me aan de strengere hygiëneregels. Zo is het niet mogelijk om sieraden in mijn studio in Rotterdam te bekijken en passen. In het kader van social distancing kies ik voor een contactloze overdracht. Dit betekent dat jouw aankoop per post wordt verzonden na digitale betaling. Hierbij zijn we afhankelijk van de postbedrijven.

De bezorging kan mogelijk langer duren. Helaas zijn er ook landen waar ik momenteel geen post kan laten bezorgen: Djibouti, Ecuador, Filipijnen, Frans-Polynesië, Kaaimaneilanden, Koeweit, Libië, Moldavië, Mongolië, Peru, Somalië, Tunesië en Yemen. Lees voor de aankoop altijd de retourvoorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.  

Fotografie en filmpjes

Heb je interesse in een bepaald sieraad? En zou je graag meer foto’s of filmpjes willen zien voordat je overgaat tot aankoop? Stuur me een e-mail en ik zorg voor het materiaal. Het kan wat langer duren voordat je de foto’s en filmpjes ontvangt. Ik werk momenteel vanuit huis en probeer zo min mogelijk naar buiten te gaan. Ik bewaar de sieraden op een beveiligde, externe locatie en wil de bezoekjes naar de kluis zoveel mogelijk combineren. Alvast dank voor je geduld en je begrip!

Stay healty!

Volg je me al op Instagram of Facebook? Een van de leukste dingen aan mijn online shop vind ik het contact met de klanten. Laat me weten hoe het met je gaat. Deel een raar weetje over antieke sieraden. Stuur me foto’s van jouw favoriete erfstuk. Ik kijk ernaar uit! Voor nu wens ik je vooral veel gezondheid. Zorg goed voor jezelf en je omgeving. Blijf binnen en was je handen.

Foto: Moniek Kuipers