SOLD – Klassieke ring met parel en cz

Geen orgaan verkopen en toch een klassieke look? I got you! Trek drie barkies en een beetje uit de muur en ze is van jou. En ja, dat is inclusief certificaat van echtheid en een eco sieradendoosje.

De ring is gemaakt van 14 karaat goud met een gecultiveerde witte parel met roze gloed en twee briljant geslepen cubic zirconia’s. Geen diamanten dus, vandaar die leuke prijs. De maat is 17 3/4 (kunnen we aanpassen).

Wist je dat cz’s voor het eerst in 1976 dik vet in de markt werden gezet? En ook gelijk het meest populaire alternatief waren voor diamant? Ze zijn in 1937 ontdekt als natuurlijke edelsteen, maar deze twee knappers hier zijn in een laboratorium geboren. Science, baby.

DETAILS

Prijs: VERKOCHT   
Vintage: circa 1980
Materiaal band: 14 karaat goud
Materiaal parel: gecultiveerde witte parel met roze toon à 2 karaat
Materiaal cz: twee briljant geslepen cubic zirconia’s (man-made)
Conditie: uitstekend
Maat: 17 ¾ (kan kleiner of groter worden gemaakt)

SHOP

Deze ring is verkocht.

CERTIFICAAT VAN ECHTHEID

Alle sieraden met edelstenen in mijn online shop zijn door een gediplomeerde expert met tientallen jaren ervaring beoordeeld. Bij jouw aankoop ontvang je een officieel certificaat van echtheid met stempel en handtekening. Zo weet je precies wat voor soort edelsteen het is. En die zekerheid, dat geeft ons allebei een fijn gevoel!