Neem contact op

Mid-century ring met robijnen

Mid-century fans opgelet. Deze Space Age ring laat vele harten – met een hart voor vintage –  sneller kloppen. Bright and cheery, een klein beetje kitsch en een vette knipoog naar de maanlanding. Het doet me ook denken aan een Sputnik dome ring.

Vijftien kleine robijnen schitteren je in het geelgoud tegemoet. Ernaast is de ring niet glad, maar zie en voel je een fijne structuur. Als je goed kijkt lijkt het wel een ruitjespatroon. Een van de clues waardoor we weten dat het een ring uit de jaren 1960 is met een knipoog naar wat groot zou worden in de jaren 1970: extreme texturen.  

Zei iemand cocktails? Ik draag deze ring graag aan mijn wijsvinger. Zo valt ‘ie lekker op als je aan je Manhattan of Old Fashioned nipt. Of in mijn geval een Bloody Mary. Welke cocktail zou jij willen combineren met deze ring?

DETAILS

Prijs: €595 (incl. certificaat van echtheid en excl. verzendkosten)
Materiaal: 14 karaat geelgoud met vijftien roodpaarse, rond gefacetteerde en onbehandelde robijnen à 0.18 karaat per stuk (2.7 karaat in totaal)
Vintage: circa 1960
Conditie: uitstekend
Maat: 20 (kan kleiner of groter worden gemaakt)

SHOP

Stuur een e-mail naar post@kimvanzweeden.nl als je de ring wil kopen. First come, first serve!

CERTIFICAAT VAN ECHTHEID

Alle sieraden met edelstenen in mijn online shop zijn door een gediplomeerde expert met tientallen jaren ervaring beoordeeld. Bij jouw aankoop ontvang je een officieel certificaat van echtheid met stempel en handtekening. Zo weet je precies wat voor soort edelsteen het is. En die zekerheid, dat geeft ons allebei een fijn gevoel!