Neem contact op

Witgouden oorbellen met diamant

Er zit beweging in deze vintage oorbellen. Zie je het ook? Ze doen me een beetje denken aan windmolentjes die je vroeger in het gras of het zand zette. En als het niet waaide? Dan blies je zelf zo hard mogelijk, zodat ‘ie alsnog ging draaien.

Qua design zitten ze tussen de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw in. Al neigen ze meer naar de jaren zestig. Je had toen het Midcentury Modern, ontwerpen in 3D, het brutalisme en experimenteren met structuur. Dat laatste werd in de jaren zeventig uitvergroot. Sieraden bevatten veel structuur, waren zelfs sculpturaal en moesten vooral bewegen. Vaak zelfs letterlijk. Denk aan lange oorbellen, perfect voor een avond dansen in een club. ;-) Deze oorbellen zijn iets meer ingetogen en verfijnd en ze spelen geweldig met het licht.

Details

Prijs: €525,- (incl. certificaat van echtheid en excl. verzendkosten)
Vintage: circa 1960 - 1970
Maat: 7 mm (diameter) en 4 mm (diepte oorbel tot aan je oorlel)
Materiaal: 14 karaat witgoud met 2x 0.03 karaat diamant (briljant geslepen, transparant, DEF, onbehandeld)
Conditie: uitstekend

shop

Stuur een e-mail naar post@kimvanzweeden.nl als je de oorbellen wil kopen. First come, first serve!

certificaat van echtheid

Alle sieraden met edelstenen in mijn online shop zijn door een gediplomeerde expert met tientallen jaren ervaring beoordeeld. Bij jouw aankoop ontvang je een officieel certificaat van echtheid met stempel en handtekening. Zo weet je precies wat voor soort edelsteen het is. En die zekerheid geeft ons allebei een goed gevoel.