Neem contact op

Vintage ring met diamant

Dit is nou echt wat je noemt ‘buttery gold’. Een heerlijke, ietwat bolle ring van 18 karaat geelgoud. Ze is prachtig rond en sluit nauw rond je vinger. In de band schittert een fijn diamantje van 0.03 karaat. Door het briljantslijpsel laait het vuur af en toe flink op. Vuur? Ja! Zo noem je de schittering van de diamant in deze ronde vorm met tientallen facetten.

De kleur van de diamant is door de expert gewaardeerd op FGH. Wat dit betekent? Dat de diamant bijna kleurloos is. Op de kleurenschaal beginnen we bij de D. Dit staat voor de meest kleurloze (en dure!) diamant. Superwit eigenlijk. De laatste kleur op de schaal is de Z: geelachtig. Niet te verwarren met gele diamanten. Gekleurde diamanten noemen we ‘fancy diamanten’. De diamant in deze vintage ring neigt het meest naar G, wat ook wereldwijd een heel populaire kleur is. Het heeft een klein tintje, maar is absoluut ‘wit’.

DETAILS

Prijs: €475 (incl. verzendkosten en certificaat van echtheid)
Materiaal: 18 karaat geelgoud met 0.03 karaat diamant (FGH transparant)
Conditie: uitstekend
Maat: 16 (kan kleiner of groter worden gemaakt)

SHOP

Stuur een e-mail naar post@kimvanzweeden.nl als je de ring wil kopen. First come, first serve!

CERTIFICAAT VAN ECHTHEID

Alle sieraden met edelstenen in mijn online shop zijn door een gediplomeerde expert met tientallen jaren ervaring beoordeeld. Bij jouw aankoop ontvang je een officieel certificaat van echtheid met stempel en handtekening. Zo weet je precies wat voor soort edelsteen het is. En die zekerheid, dat geeft ons allebei een fijn gevoel!