Neem contact op

Vintage slangenbroche met marcasiet

Speciaal voor Halloween lanceerde ik op 31 oktober om 13.13 uur in de middag deze Instagram Exclusive. Volgers op Instagram kregen deze gave slangenbroche als eerste te zien.

Het zilveren lichaam is maar liefst 10 centimeter lang en bezet met roosgeslepen marcasiet. Dat zijn kleine geslepen stukjes pyriet. Ook wel ‘fool’s gold’ genoemd, omdat deze edelsteen zo op goud lijkt. De feloranje ogen van de slang zijn gemaakt van glas. Heerlijk griezelig met die indringende blik en de beweging die in het design zit. Alsof de slang ieder moment weg kan kronkelen. Heb je ook goed de zijkant en de tong bekeken? De broche bevat zoveel details. Ik ben gróót fan van deze broche. En niet alleen tijdens Halloween.

DETAILS

Prijs: € 295,-
Vintage
Materiaal: zilver met roosgeslepen marcasiet en oranje glas
Conditie: zeer goed, er ontbreken slechts 2 minuscule stukjes marcasiet (zie je alleen als je er echt naar zoekt)
Maat: 10 centimeter lang en het breedste punt is 2,5 centimeter

SHOP

Stuur een e-mail naar post@kimvanzweeden.nl als je de broche wil kopen. First come, first serve!

CERTIFICAAT VAN ECHTHEID

Alle sieraden met edelstenen in mijn online shop zijn door een gediplomeerde expert met tientallen jaren ervaring beoordeeld. Bij jouw aankoop ontvang je een officieel certificaat van echtheid met stempel en handtekening. Zo weet je precies wat voor soort edelsteen het is. En die zekerheid, dat geeft ons allebei een fijn gevoel!