Winactie – vintage gouden turkoois ring

20 juli 2020

De zomervakantie is begonnen! Mijn ultieme vakantiegevoel? Een duik in het frisse zeewater aan de Zeeuwse kust. Om de zomer te vieren verloot ik een prachtige gouden ring die me daaraan doet denken. Met turkoois in blauwe en groene zeetinten. Meedoen is simpel: stuur me een ansichtkaart.

Hoe doe je mee?

Ik word ontzettend gelukkig van handgeschreven ansichtkaarten. Stuur mij een kaart vanaf jouw vakantiebestemming en je doet automatisch mee met de winactie. Misschien blijf je thuis, in de buurt of ga je toch voorzichtig de grens over? Ik ben benieuwd! Mocht je een tip hebben voor een goed museum of interessante antiekwinkel in die regio, schrijf dat er gelijk even bij. 😉 Onder alle ingezonden ansichtkaarten geef ik de ring aan de kaart die de meest indruk maakt. Een ontzettend lelijke kaart, handgemaakte kaart of juist een authentiek ansichtkaartje: verras me!

Voorwaarden van de winactie

Stuur je handgeschreven ansichtkaart vóór 20 augustus 2020 naar mijn studio. Heel belangrijk: vermeld je e-mailadres op de kaart. Alle deelnemers (en de winnaar) krijgen namelijk een update per e-mail. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Postadres:
Kim van Zweeden
Vijverhofstraat 92
3032 SN Rotterdam

De prijs: een vintage gouden ring met turkoois

Alsof je naar de Noordzee kijkt op een zonnige dag: prachtige blauwe en groene tinten wisselen elkaar af. Onweerstaanbaar in combinatie met het boterige 14 karaat geelgoud. De vintage ring met turkoois, 0,5 karaat in totaal, is perfect om iedere dag te dragen. De galerij is niet hoog en ontzettend mooi om naar te kijken. Sierlijke gouden details houden de 5 edelstenen op hun plek. De maat: 18 3/4 (NL/DU) / R 1/2 (UK/AU) – kan makkelijk op maat gemaakt worden. Bij de ring zit een certificaat van echtheid, opgesteld door een officiële gemmoloog met jarenlange ervaring. Ik verstuur de ring verzekerd en in een donkergroen sieradendoosje met eco-keurmerk.

Ik kijk uit naar je ansichtkaart!