SOLD – Witgouden ring met parels en diamanten

Een Nederlandse schoonheid! Ik zie het al helemaal voor me: jouw ton-sur-ton-outfit, gecombineerd met deze opvallende ring. Perfect voor een avond vol allure. Wat ik je kan aanraden? Codium in Goes. Een van de betere restaurants in Zeeland waar je geniet van schelpen uit de Oosterschelde en kleurrijke gerechten met eetbare bloemen. Ook het interieur is om door een ringetje te halen. Natuurlijk blijft de echte ster aan tafel jouw ring met diamanten en parels. Wat een spektakelstuk.

Deze vintage witgouden ring is in de jaren zestig van de vorige eeuw gemaakt door goudsmid Jan Hoving uit Voorburg. De briljant geslepen diamanten zijn samen goed voor 0.36 karaat en hebben een heldere, witte kleur. De twee gekweekte Akoya parels uit Japan zijn wit met een vleugje roze. In de parels zie je zelfs een weerspiegeling van jezelf.

Details

Prijs: VERKOCHT
Vintage: circa 1960
Maat: 19 1/4 (kan kleiner of groter gemaakt worden)
Materiaal: 14 karaat witgoud met 2 witte gecultiveerde Akoya parels (2.1 ct en diameter 6.7 mm per stuk) en 2 diamanten (0.18 ct en diameter 3.6 mm, briljant geslepen)
Conditie: uitstekend

Shop

Deze ring is verkocht.

certificaat van echtheid

Alle sieraden met edelstenen in mijn online shop zijn door een gediplomeerde expert met tientallen jaren ervaring beoordeeld. Bij jouw aankoop ontvang je een officieel certificaat van echtheid met stempel en handtekening. Zo weet je precies wat voor soort edelsteen het is. En die zekerheid geeft ons allebei een goed gevoel.