Wunderkammer Extraordinaire #2

18 april 2022

Beste verzamelaars, je favoriete adventskalender is terug van weggeweest! Met trots lanceer ik de tweede editie van de ‘Wunderkammer Extraordinaire in 24 pakjes’. Een adventskalender vol kunst, natuurwonderen en smakelijke verrassingen in samenwerking met eigenzinnige kunstenaars en winkels.

Wunderkammer extraordinaire in 24 pakjes

Tel af naar Kerst met 24 cadeaus die met de hand zijn gemaakt of uitgezocht in de mooiste (antiek)winkels en ateliers in binnen- en buitenland. Speciaal voor jou! De cadeaus zijn genummerd én feestelijk ingepakt. Zorg dat je vanaf 1 december steeds voor 20.00 uur je pakje openmaakt. Op Instagram en Facebook tel ik af naar de feestdagen door iedere avond een van de cadeaus te presenteren en er meer over te vertellen.

Wonderlijke cadeaus

Iedere Wunderkammer Extraordinaire telt 24 cadeaus. Een greep uit wat je kunt verwachten: een oogverblindend mooi item van Zylana pearls and gemstones, een smakelijke verrassing van Real Good Food (speciaal voor jullie ontwikkeld!), een verrassing van biologische bloemenkwekerij en werkplaats Loofwerk, not-your-average-Christmas-artwork door Atomic Geisha en een handgeschilderd kunstwerk door Jewelbox of Joy.

Gelimiteerde oplage

De adventskalender kost €170 inclusief verzendkosten binnen Nederland. De totale waarde is €350. Het is een gelimiteerde oplage, er worden maximaal vijftig pakketten samengesteld. Op = Op!

Adventskalender bestellen

Bestel jouw adventskalender vóór 1 juni 2022 door je aan te melden via dit formulier (klik!). Nu al? Ja, het is vroeg, maar we kunnen alle voorbereidingstijd goed gebruiken. De adventskalender wordt in november verzonden en is ruim voor december bij jou in huis. Let op: vanwege de gelimiteerde oplage kan het mogelijk zijn dat de adventskalender snel is uitverkocht.